Tämä Pirkan resepti kiehtoi sen verran, että halusin kokeilla. Reseptissä tuntui olevan virheitä, mutta pienillä korjausliikkeillä kekseistä tuli herkullisia.

4 pellillistä

350 g mämmiä
1 kananmuna
100g margariinia sulatettuna
200 g tummaa suklaata
2 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Sekoita mämmi, kananmuna ja sula margariini kulhossa. Pilko suklaa karkeasti. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele kuivat aineet ja rouhittu suklaa mämmiseokseen.

Nostele lusikalla taikina leivinpaperoidulle pellille. Annoksesta tulee noin 4 peltiä. Jätä leviämisvaraa.

Kypsennä keksejä 200-asteisessa uunissa noin 9-20 minuuttia, kunnes keksit saavat hieman väriä.

Vedä keksit leivinpapereineen jäähtymään pois pelliltä.

        - Mila