Reseptini tälle ruoalle on hieman hämärä, emmekä noudattaneet reseptiä orjallisesti, mutta tästä tuli sittenkin herkullista. Ainesosien määriä voi siis pitää korkeintaan viitteellisinä...
 
öljyä
marinoimatonta broileria jonkun kokoisina suikaleina
suolaa
mustapippuria
150 g pekonia suikaleina
2 sipulia lohkottuna
2 valkosipulin kynttä murskana
200 g tuoreita herkkusienia viipaleina
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl kanalientä
1 prk tomaattipyrettä
timjamia(/oreganoa)
3 dl punaviiniä
3 laakerinlehteä

Mausta ja paista broileri pannulla ja siirrä sitten uunivuokaan odottamaan. Ruskista kevyesti pekonia, lisää sipulit ja herkkusienet pannulle ja anna kaikkien pehmetä ja saada hieman väriä. Lisää vielä vehnäjauhot ja sekoita kunnolla. Kaada pannun sisältö uunivuokaan ja sekoita broilerin kanssa. Sekoita sitten kanaliemi, tomaattipyre ja timjami/oregano tasaiseksi liemeksi ja kaada uunivuokaan. Kaada päälle myös punaviini ja työnnä mukaan laakerinlehdet. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta 200 asteessa n. 1,5 tuntia. Tarjoile riisin kera.

                                          -Mila