Olen jo pidemmän aikaa halunnut tehdä ruokaa rosmariinin kera, joten innostuin laittamaan näitä lihapullia. Ohje on alunperin syyskuun 2010 RuokaPirkasta. Lihapullista tuli todella maukkaita ja niitä tehdään varmasti toistekin!

2 dl maitoa
5 rkl korppujauhoja
4 rkl tuoretta rosmariinia silppuna tai 1,5 tl kuivattua rosmariinia
1 iso sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
800 g jauhelihaa
2 tl suolaa
mustapippuria
2 kananmunaa

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon korppujauho ja rosmariini, anna turvota n. 10 minuuttia. Lisää sipuli, valkosipuli, jauheliha, mausteet ja muna ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikina pyöryköiksi ja paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

                                                 -Meri