Tämä kesäinen resepti osui silmiini jostain naistenlehdestä, josta sen hätäisesti raapustin kirjastokuitin kääntöpuolelle. Onneksi kesää ja herneitä riitti niin pitkään, että pääsimme testaamaan - tämä oli todella nopeatekoista ja herkullista!

0,5-1 l kesäherneitä (tai pussillinen pakasteherneitä)

(sipulia)

1 pkt pekonia

400 g pastaa

4 keltuaista (tai miksei kokonaista munaa?)

1 dl parmesaaniraastetta

1 dl tuoreita basilikanlehtiä jonkinlaisena silppuna

mustapippuria

Perkaa herneet kulhoon. Halutessasi voit myös pilputa sipulin pannulle, kuullottaa sen, ja siirtää odottamaan. Saksi pekoni palasiksi ja paista pannulla herkulliseksi. Keitä pasta, valuta, lisää joukkoon loput ainekset, sekoita ja tarjoile.

                                          -Mila