Tämän mausteisen pastaherkun ohje löytyi reseptilaatikostamme, kun etsimme jotain uutta ja jännää koekeittiöömme. Muokkasimme hieman alun perin Kodin Kuvalehdestä talteen otettua reseptiä. Pasta oli erinomaista näinkin, mutta arvelemme että tuoreet kirsikkatomaatit eivät olisi pahitteeksi annoksia piristämässä.
500 g spagettia
kastike:
2 valkosipulinkynttä
4 chorizomakkaraa tai –nakkia
2 rkl (oliivi)öljyä
reilu desi ketsuppia
2 pkt (250 g) mozzarellaa
noin desi parmesaania
0,5 tl mustapippuria
tuoretta basilikaa
Keitä pasta. Kuori ja hienonna valkosipulit. Viipaloi makkarat. Kuullota valkosipulia ja makkaraa öljyssä, kunnes makkara on kypsää. Lisää ketsuppi ja anna sen lämmetä.
Kuutioi mozzarella ja yhdistä se valutetun pastan, kastikkeen ja parmesaaniraasteen kanssa. Mausta mustapippurilla. Lisää annoksiin tuoretta basilikaa.
- Meri
Kommentit