horisko.jpg

Tämän mausteisen pastaherkun ohje löytyi reseptilaatikostamme, kun etsimme jotain uutta ja jännää koekeittiöömme. Muokkasimme hieman alun perin Kodin Kuvalehdestä talteen otettua reseptiä. Pasta oli erinomaista näinkin, mutta arvelemme että tuoreet kirsikkatomaatit eivät olisi pahitteeksi annoksia piristämässä.

 

500 g spagettia

kastike:

2 valkosipulinkynttä

4 chorizomakkaraa tai –nakkia

2 rkl (oliivi)öljyä

reilu desi ketsuppia

2 pkt (250 g) mozzarellaa

noin desi parmesaania

0,5 tl mustapippuria

tuoretta basilikaa

 

Keitä pasta. Kuori ja hienonna valkosipulit. Viipaloi makkarat. Kuullota valkosipulia ja makkaraa öljyssä, kunnes makkara on kypsää. Lisää ketsuppi ja anna sen lämmetä.

Kuutioi mozzarella ja yhdistä se valutetun pastan, kastikkeen ja parmesaaniraasteen kanssa. Mausta mustapippurilla. Lisää annoksiin tuoretta basilikaa.

- Meri