Tein tonnikalalasagnea tälla reseptillä, ja tällä kertaa maut olivat lähes kohdallaan! Lasagne on toisin sanoen herkullista ja petollisen helppoa, mutta edelleen maku on aika suolainen ja tomaattia täytyy laittaa todella paljon, jos haluaa sen raikastavan lasagnea tarpeeksi. Toinen hyväksi havaittu keino oli tarjoilla lasagnen kanssa porkkanaraastetta, joka myös ratkaisi ongelman.
 
2 prk creme fraichea
3 prk tonnikalaa
0,5 prk pestoa
mustapippuria, valkosipulijauhetta, oreganoa
tuoreita tomaatteja viipaleina
sipulia renkaina
lasagnelevyjä
juustoa raasteena
 
Sekoita muut ainekset paitsi lasagnelevyt, juusto ja tomaatit keskenään. Levitä voidellun vuoan pohjalle kerroksittain ensin sekoitusta, sitten tomaattiviipaleita ja viimeiseksi lasagnelevyjä. Jätä viimeisestä kerroksesta pois lasagnelevyt ja ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta. Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia.
 
                                                    -Mila