Vuosipäivän kunniaksi teimme aamupalalle tällaisia. Pannareista ei tule ällömakeita, joten ne sopivat aamiaiselle juuri hyvin. Annoksesta tuli hieman runsaasti kahdelle hengelle. Alkuperäinen resepti on sport-lehden numerosta 6/07, mutta muokkasin sitä kaapista löytyvien ainesten mukaisesti.

2 kananmunaa
0,5 dl (hedelmä)sokeria
2 dl rasvatonta piimää
2 dl rasvatonta maitoa
2 tl öljyä
1,5 dl hiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl leseitä
2 tl leivinjauhetta
0,25 tl suolaa
2 dl mustikoita

Sekoita kaikki ainekset kevyesti keskenään (lisää mustikat vasta viimeisenä). Kaada pieni kauhallinen (muutama rkl) taikinaa pannulle ja levitä hieman. Pannareista on tarkoitus tulla paksumpia kuin tavallisista letuista. Paista vähän miedommalla lämmöllä kuin lettuja, sillä muuten ne voivat palaa paksuutensa takia. Paistinpannulle mahtuu yhtäaikaa kolme pannaria. Tarjoa mustikoiden, hunajan ja jäätelön kera.
                                            -Mila