Todella herkullinen ja helppotekoinen ruoka, jonka ehtii valmistaa myös kiireisenä päivänä.

 
öljyä
paprikajauhetta
tandoorimaustetta (jauheena)
kurkumaa
3 pussia pakastepinaattia (yhteensä 450 g)
4 dl kookosmaitoa (tai tavallista kermaa/kaurakermaa)
aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuina
1 tölkki kidneypapuja
soijakastiketta
mustapippuria
200 g fetaa

Kuumenna öljy pannulla. Lisää paprikajauhe, tandoorimauste ja kurkuma. Pyörittele mausteita hetki kuumassa öljyssä. Lisää pakastepinaatti sekä kookosmaito ja kypsennä muutama minuutti, kunnes pinaatti sulaa. Lisää aurinkokuivatut tomaatit sekä huuhdellut ja valutetut kidneypavut. Mausta soijalla ja mustapippurilla. Murenna fetajuusto kastikkeeseen. Nauti pastan kanssa.

    - Meri