Tämän vuoden uusien ruokien tammikuu on ollut kohtuullisen menestyksekäs, mutta monet reseptit vaativat vielä pientä rukkausta. Tämä ohje sen sijaan oli käyttövalmis: helppo tehdä ja herkullinen, joten muunsimme ohjetta vain pienillä oikoteillä. Alkuperäinen ohje on peräisin Pirkka-lehdestä.

öljyä

2 sipulia

450 g broilerisuikaletta

1lk yrttimaustettua tomaattimurskaa

 n. 1 dl vettä

ripaus sokeria

1 prk creme fraichea (esim. sipulimaustettu)

300-400 g pastaa keitettynä

(tuoretta rucolaa)

SIlppua sipuli ja kuullota öljytilkassa. Lisää broilerit ja paista kypsiksi. Kaada pannuun tomaattimurska ja huuhdo tölkki tilkalla vettä, kaada sekin sekaan. Lisää sokeri ja anna kiehua n. 5 minuuttia. Lisää viimeisenä creme fraiche, sekoita ja tarjoile pastan ja rucolan kera.

                                                                -Mila