Teimme näitä pyöryköitä tämän vuoden uusien ruokien tammikuussa. Herkkua olivat, persilja toimi hyvin näissä. Lisäksi vaikuttaa siltä, että olen viimein keksinyt parhaan korppujauhojen korvikkeen gluteenittomiin lihapulliin. Vastaus on perunakuitu: hyvä maku, hyvä rakenne!
0,5 dl perunakuitua (Semper Pofiber)
pari ruokalusikallista vettä
1 muna
0,5 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl sitruunamehua
2 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl suolaa
400 g broilerin jauhelihaa
Sekoita perunakuitu, vesi ja muna keskenään. Anna turvota hetki ja lisää muut ainekset. Muotoile massasta pyöryköitä uunipellille. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
- Meri
Kommentit