Tämän suorastaan taivaallisen kakun ohje löytyi Marien reseptiblogista, mutta muokkasimme sitä hiukkasen:
Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1 tl soodaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 rkl konjakkia (alunperin etikkaa)
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl öljyä
2,5 dl vettä
Kuorrutus:
50g margariinia
1,5 dl kahvia
n. 250 g tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sekoitetaan ensin jauhot, sokeri, suola, sooda ja kaakao. Sitten lisätään etikka, vaniljasokeri, öljy ja vesi ja sekoitetaan. Paistetaan 200 asteessa n. 35 minuuttia. Kuorrutteen ainekset sekoitetaan ja levitetään lämpimän kakun päälle
-Meri
maanantai, 9. heinäkuu 2007
Kommentit