944713.jpg

Tämän suorastaan taivaallisen kakun ohje löytyi Marien reseptiblogista, mutta muokkasimme sitä hiukkasen:

Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1 tl soodaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 rkl konjakkia (alunperin etikkaa)
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl öljyä
2,5 dl vettä

Kuorrutus:
50g margariinia
1,5 dl kahvia
n. 250 g tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria

Sekoitetaan ensin jauhot, sokeri, suola, sooda ja kaakao. Sitten lisätään etikka, vaniljasokeri, öljy ja vesi ja sekoitetaan. Paistetaan 200 asteessa n. 35 minuuttia. Kuorrutteen ainekset sekoitetaan ja levitetään lämpimän kakun päälle
                                                          -Meri